• Primer-filler 1K universal, pe bază de zinc fără cromați, pentru izolarea urmelor mici de șlefuire precum și a metalului gol. Culoare: alburiu Substraturi: metale goale șlefuite precum oțel, aluminiu și oțel galvanizat. Nu se recomandă pentru finisări acrilice termoplastice.       
  137,28 lei
 • Primer-filler 1K universal, pe bază de zinc fără cromați, pentru izolarea urmelor mici de șlefuire precum și a metalului gol. Culoare: gri Substraturi: metale goale șlefuite precum oțel, aluminiu și oțel galvanizat. Nu se recomandă pentru finisări acrilice termoplastice.       
  137,28 lei
 • Primer-filler 1K universal, pe bază de zinc fără cromați, pentru izolarea urmelor mici de șlefuire precum și a metalului gol. Culoare: gri închis Substraturi: metale goale șlefuite precum oțel, aluminiu și oțel galvanizat. Nu se recomandă pentru finisări acrilice termoplastice.       
  137,28 lei
 • Primer-Filler lavabil universal 1K, fără cromați, de la Cromax. Culoare alburiu. Poate fi utilizat ca primer de decapare (curățare, anticoroziv) sau de umplere. Substraturi: oțel, aluminiu, oțel galvanizat, chituri poliesterice. Nu se recomandă pe substraturi acrilice termoplastice. Se utilizează cu diluant în proporție de 2:1. Diluant recomandat:...
  213,20 lei
 • Promotor de aderență transparent, de la Cromax, pentru utilizarea pe plasticul neacoperit. Compoziție pe bază de poliolefină clorinată. Se utilizează pe elemente plastice exterioare, neacoperite: AAS, ABS, PBTP, PC, PP/EPDM, PVC, GRP Nu se folosește pe PA, EP, PUR.         
  201,24 lei
 • Promotor de aderență transparent, de la Cromax, pentru utilizarea pe plasticul neacoperit, disponibil la spray. Compoziție pe bază de poliolefină clorinată. Se utilizează pe elemente plastice exterioare, neacoperite: AAS, ABS, PBTP, PC, PP/EPDM, PVC, GRP Nu se folosește pe PA, EP, PUR.         
  146,64 lei
 • Primer-filler 2K special pentru plastic, de la Cromax, de culoare albă. 901R are o compoziție pe bază de polimeri speciali, este foarte rezistent la pietriș și poate fi aplicat direct pe plasticul original de la exteriorul mașinii, fără a fi nevoie de promotor de aderență sau testare a substratului. Se folosește cu Activator Plastic 915R.           
  178,88 lei
 • Primer-filler 2K special pentru plastic, de la Cromax, de culoare neagră. 907R are o compoziție pe bază de polimeri speciali, este foarte rezistent la pietriș și poate fi aplicat direct pe plasticul original de la exteriorul mașinii, fără a fi nevoie de promotor de aderență sau testare a substratului. Se folosește cu Activator Plastic 915R.           
  178,88 lei
 • Primer-Filler 2K cu aplicare ud pe ud, de la Cromax, de culoare alburie. Poate fi aplicat direct pe metal și pe substraturi electrostatice neșlefuite, precum și pe elemente din plastic utilizând aditivul pentru plastic AZ9600. Se folosește cu Activatori Standard XK205/Rapid XK203/Lent XK206  și cu Diluant XB387 (sau Aditiv Plastic AZ9600 pentru elementele...
  899,60 lei
 • Primer-Filler 2K cu aplicare ud pe ud, de la Cromax, de culoare neagră. Poate fi aplicat direct pe metal și pe substraturi electrostatice neșlefuite, precum și pe elemente din plastic utilizând aditivul pentru plastic AZ9600. Se folosește cu Activatori Standard XK205/Rapid XK203/Lent XK206  și cu Diluant XB387 (sau Aditiv Plastic AZ9600 pentru elementele...
  899,60 lei
 • Primer-filler de la Cromax, cu aplicare ud pe ud, alburiu, disponibil în varianta spray. Produs gata de folosire - conține activator și aditiv pentru plastic.           
  100,36 lei
 • Primer-filler de la Cromax, cu aplicare ud pe ud, de culoare neagră, disponibil în varianta spray. Produs gata de folosire - conține activator și aditiv pentru plastic.           
  100,36 lei
 • Primer-filler epoxidic 2K, fără cromați, de culoare alburie, de la Cromax. Compoziție pe bază de rășini epoxidice. Face parte din gama de vopsele pentru camioane și autobuze, Imron Fleet Line. Se folosește cu Activatorul Epoxidic P72 și cu Diluant THP710.            
  644,80 lei
 •    Multyfiller Express ME1 este un primer-filler acrilic cu 2 componente pentru reparatii de caroserie. Culoare: Alb Se foloseste cu Intaritorul Standard P5000. Echilibru excelent între acoperire și uscare rapidă. Ambalaj: 1L 12 bucati /pachet  
  60,00 lei
 • Primer Filler acrilic 2k. Culoare: Alb. Se foloseste cu Intaritor KX45.   
  168,00 lei
 • Multifiller Express de la Roberlo este un primer-filler acrilic cu 2 componente pentru reparatii de caroserii. Izoleaza foarte bine si are o aderenta buna a chiturilor , fillerelor si a vopselei bine slefuita. Culoare: Negru Se foloseste cu Intaritorul Standard P5000, de la Roberlo.            
  58,85 lei
 • Primer acrilic 2k Culoare: Negru Se foloseste cu Intaritor KX45          
  168,00 lei
 • Filler pentru acoperirea / umplerea porilor mici din elementele plastice. Substraturi: plastice corespunzător curățate și chituri poliesterice șlefuite.      
  114,61 lei
 • Filler ultraproductiv 2K, de la Cromax, de culoare albă, ce poate fi utilizat ca filler cu șlefuire sau maxi-filler. Bazat pe acril hidroxidic funcțional special (tehnologie de uscare rapidă). Aplicare în 3 straturi, ud-pe-ud. Se folosește cu Activator HS 1010R și Diluant HS 1025R.           
  629,20 lei
 • Filler ultraproductiv 2K, de la Cromax, de culoare albă, ce poate fi utilizat ca filler cu șlefuire sau maxi-filler. Bazat pe acril hidroxidic funcțional special (tehnologie de uscare rapidă). Aplicare în 3 straturi, ud-pe-ud. Se folosește cu Activator HS 1010R și Diluant HS 1025R.           
  629,20 lei
 • Filler high-solid 2K de la Cromax, pe bază de rășină acrilică, de culoare alburie. 2 metode de aplicare: filler cu șlefuire și maxi-filler. Se folosește cu Activatorii VR1130/VR1131/VR1132 și cu Diluant VR1150.         
  339,56 lei
 • Filler productiv 2K de la Duxone, de culoare gri, cu uscare foarte rapidă. Compoziție pe bază de copolimer acrilic funcțional. Se folosește cu Activatorii HS Standard DX1020 / Rapid DX1024 și Diluant Rapid DX32 / Standard DX34.          
  83,20 lei
 • Filler 2K de la Duxone, de culoare gri, pe bază de copolimer acrilic funcțional. Se folosește cu Activatorii HS Standard DX1020 / Rapid DX1024 și Diluant Rapid DX32 /Standard DX34.          
  87,36 lei
 • Hydrax de la Roberlo este un primer 1K pe baza de apa. Are putere mare de constructie, se usuca rapid. Este potrivit pentru aplicatii facute la fata locului cit si pentru reparatii mari si asigura o excelenta putere de aderenta pe toate tipurile de suprafete cum ar fi:otel, aluminiu, otel galvanizat, materiale plastice.               
  103,50 lei
 • Isofast de la ROberlo este un primer de umplere, 1K, pentru reparatii caroserie. Uscare rapida si aderenta excelenta pe diferitele materiale utilizate in caroseria vehiculului. Ideal pentru suprafete mici, nu necesita slefuire anterioara.         
  35,45 lei
 • Isofast de la Roberlo este un primer de umplere, 1K, pentru reparatii caroserie. Uscare rapida si aderenta excelenta pe diferitele materiale utilizate in caroseria vehiculului. Ideal pentru suprafetele mici, nu necesita slefuire anterioara.          
  35,45 lei
 • Isofast de la Roberlo este un primer de umplere, 1K, pentru reparatii caroserie. Uscare rapida si aderenta excelenta pe diferitele materiale utilizate in caroseria vehiculului. Ideal pentru suprafete mici, nu necesita slefuire anterioara.         
  35,45 lei
 • Extrafiller de la Roberlo este un spray de filler 1K. Acoperire excelenta in doar citeva straturi. Uscare foarte rapida. Se poate aplica pentru reparatii la fata locului. Aderenta foarte buna pe otel, otel zincat, aluminiu, chit poliesteric si multe tipuri de plastic. Finisare foarte fina. Poate fi folosit si ud pe ud.            
  38,10 lei
 • Extrafiller de la Roberlo este un spray de filler 1K. Acoperire excelenta in doar citeva straturi. Uscare foarte rapida. Se poate folosi pentru reparatii la fata locului. Aderenta foarte buna pe otel, otel zincat, aluminiu, chit poliesteric si multe tipuri de plastic. Finisare foarte buna. Poate fi folosit si ud pe ud.          
  38,10 lei
 • Grund de înaltă performanță pentru materiale plastice. Este aplicat direct ca grund și are o aderență excelentă pe toate piesele exterioare și interioare din plastic, inclusiv barele de protecție, oglinzile și alte părți din plastic. Ambalaj: spray 400 ml.                
  32,00 lei
 • Nou

     PRIMERPLAST 1K  - grund transparent gata de folosit. Aderența la orice fel de plastic, cu excepția polietilenei (PE).
  70,00 lei
 • Nou

    Spray ZINC PRIMER gri, aspect mat, cu 99% conținut de zinc.   
  30,00 lei