• 710R de la Cromax este un chit de finisare 1K pentru crăpături sau lovituri mici. Compoziția sa este pe bază de polimer nitroceluloză. Poate fi aplicat pe substraturi din oțel curat, substraturi originale OEM.              
  32,45 lei
 •   759R de la Cromax este un chit 2K de umplere și de finisare, de culoare gri deschis. Compoziția sa este pe bază de polimer poliesteric. Poate fi aplicat pe substraturi din oțel curat, oțel galvanizat, poliester fibră de sticlă și finisări originale OEM. Se folosește cu Întăritor 6L1R (tub de 50 grame). Intaritorul nu este inclus, se comanda separat....
  69,89 lei
 •   769R de la Cromax este un chit de finisare poliesteric 2K. Compoziția sa este pe bază de polimer poliesteric modificat și este recomandat pentru substraturi precum oțel curat, aluminiu, poliester fibră de sticlă și multe finisări originale OEM.  Se folosește cu Întăritor 6L1R (tub de 50 grame). Intaritorul nu este inclus, se comanda separat.       
  72,10 lei
 •   779R de la Cromax este un chit 2K poliesteric universal, de culoare albă. Compoziția sa este pe bază de polimer poliesteric modificat.  Este recomandat pentru substraturi din metal gol, aluminiu, oțel galvanizat, poliester fibră de sticlă și multe finisări originale OEM. Se folosește cu Întăritor 6L1R (tub de 50 grame) Intaritorul nu este inclus, se...
  109,72 lei
 • 799R de la Cromax este un chit de finisare 2K, de culoare bej-gri. Se aplică cu pistolul. Compoziția sa este pe bază de polimer poliesteric modificat. Este recomandat pentru aplicarea pe oțel gol și poliester fibră de sticlă. Se folosește cu Întăritorul 791R (tub de 50 grame)       
  91,10 lei
 •   Chit poliesteric de fibră de sticlă 2K, culoare albastru deschis. Substraturi adecvate: oțel, aluminiu, galvanizate și suprafețe poliesterice. Pentru protecție maximă se aplică peste primer epoxidic. Nu se aplică pe finisări termoplastice sau primere lavabile. Întăritor inclus. 8 bucati/pachet.  
  55,00 lei
 • Chit universal 2K de umplere. Compoziție pe bază de polimer poliesteric modificat. Recomandat pentru utilizarea pe oțel, zinc placat cu oțel, aluminiu și poliester ranforsat cu fibră de sticlă. Nu se recomandă pentru utilizarea peste primere 1K, primere lavabile, produse sau suprafețe termoplastice. Se folosește cu Întăritor 6L1R (tub de 50 grame)...
  60,32 lei
 • Intaritor peroxid pentru chit Cromax și Duxone. Pastă culoare roșie Ambalaj: tub de 50 grame
  8,00 lei
 • Intaritor / activator pentru chit pistolabil 799R, de la Cromax. Ambalaj: tub 50 grame
  12,63 lei
 • Multi 10 de la Roberlo, este un chit fin cu o textura cremoasa inalta si foarte usor de aplicat cu o buna aderenta pe diferite suprafete. Se usuca si se intareste rapid ceea ce permite un timp redus de slefuire. Potrivit atit pentru slefuirea manuale cit si pentru cea electrica.          
  54,00 lei
 • PLUS 36 de la Roberlo este un chit poliesteric pentru repararea caroseriei. Este un produs usor de aplicat cu o textura cremoasa care permite sa fie folosit atit pentru umplere cit si pentru finisare. Uscare rapida si slefuire usoara. Potrivit atit pentru slefuirea manuala cit si pentru cea electrica.       
  47,00 lei
 • Total 8 de la ROberlo are o formula cremoasa care permite ca chitul sa fie utilizat rapid si usor pe suprafete mari. Textura sa fina permite ca etapele ulterioare ale selfuirii sa fie mai usoare. Ofera proprietati excelente de slefuire si finisaj de calitate. Intaritor inclus.        
  55,40 lei
 • SN96 de la Roberlo este un chit metalic 2K. Rezistenta ridicata a fost special conceputa pentru a etansa piesele sudate, pentru a repara zonele ruginite ale caroseriei. Este rezistenta la hidrocarburi, cum ar fi benzina sau motorina, precum si anumiti acizi, cum ar fi acidul de baterie.        
  91,60 lei
 • Resin Glass de la Roberlo este un chit poliesteric cu fibra de sticla pentru cresterea rezistentei. Potrivit pentru reparatia pieselor din poliester si a zonelor metalice ruginite. Este un chit cremos, de culoare verde cu proprietati foarte usoare de aplicare. Are o aderenta buna pe diferite suprafete. Intaritor inclus.    
  41,50 lei
 • Set 4 tiple de metal pentru tras chit. Marimi: 50mm, 80mm, 100mm, 120mm.
  29,25 lei
 • Chit pistolabil 2K, CROMAX. Se foloseste impreuna cu intaritorul 791R pe care il primiti gratuit.
  87,60 lei 99,75 lei
  Pret redus!
 • Chit poliesteric universal 2K, de la Roberlo, de culoare bej. Poate fi utilizat pentru umplere, fără a lăsa pori. Substraturi adecvate: oțel, aluminiu, galvanizate și suprafețe poliesterice. Pentru protecție maximă se aplică peste primer epoxidic. Nu se aplică pe finisări termoplastice sau primere lavabile. Întăritor inclus         
  84,00 lei